Testna faza projekta Time4IT se je uspešno zaključila in smo ponovno zabeležili velik uspeh vseh do sedaj opravljenih korakov. Med vsemi udeleženci testne faze, nam je Zlatka, ki je prisotna pri učnih delavnicah za asistenta v kadrovski službi, z veseljem pregledala in ocenila spletno platformo, ki jo ustvarjamo za vas.

Zlatka pravi »Moje področje raziskovanja in reševanja platforme je bilo PISARNIŠKI DELAVCI in sicer kot UČENKA. Sama prijava v platformo mi ni predstavljala težav, ker je način prijave zelo enostaven.
Z veseljem sem se lotila odpiranja vseh točk virtualnega okolja s 360 stopinjskim pogledom s podrobnim opisom vseh pasti, ter tipičnih nevarnosti in tveganj za zdravje pisarniških delavcev. Imela sem občutek, kot da sedim za svojo pisarniško mizo in odkrivam stvari, na katere nisem niti pomislila, da so pri mojem delu pomembne. Vse je zelo podrobno in natančno opisano in ponazorjeno. Bilo mi je v veliko pomoč. Komaj sem čakala, da se na koncu posvetim reševanju nalog in preverim svoje znanje in opažanja katera so me vodila preko virtualnega okolja. Moje mnenje je, da bi se vsi udeleženci, kateri morajo opraviti Varstvo pri delu, mnogo bolje ter na lažji način naučili in osvojili znanje, če bi uporabljali platformo TIME4IT. »

Hvala za vašo predanost in še veliko več skupnega sodelovanja.

Za več informacij se z nami lahko povežete na spletni strani projekta Time4IT.
Sledite nam tudi na: www.facebook.com/BusinessPoint.Si/.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

  • 5. oktobra, 2022

    Sodelujte z nami, da se lahko izboljšamo

    Pri izoblikovanju virtualnih prostorov za usposabljanje na področju varnosti in zdravja pri delu je naše partnerstvo ustvarilo 75 različnih učnih okolij pod katerimi so tri [...]

  • 31. decembra, 2020

    Novoletni uspehi z Time4IT

    Imate novoletno zaobljube in odločitve? Morda želite razviti svoje podjetniške kompetence ali nadgraditi podjetniško znanje? Če ste na vprašanje odgovorili z da, ste na pravi [...]