S projektom Time4IT, katerega namen je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, smo v novo leto štartali s ponovnim popotovanjem v Litvo.

Prejšnji teden se je naša ekipa sestala v čudovitem mestu Kaunas, kjer smo se udeležili rednega srečanja s partnerji iz Latvije, Litve, in Španije s katerimi smo ponovno imeli nepozabno projektno doživetje. Partnerji iz Litve so nam pripravili odličen program ter nam ponovno omogočili produktivno, aktivno in zanimivo druženje.

S tem partnerskim srečanjem vstopamo v zadnjo fazo projekta Time4IT, saj se bližamo k zaključku celotnega ustvarjanja, na katerega smo zelo ponosni in v katerega smo vložili veliko trdnega dela.

Na srečanju smo:

 • predstavili gradivo in določili zadnje podrobnosti projekta
 • zaključili z oblikovanjem spletnega seminarja, ki bo potekal 29. marca

Spletni seminar pripravljamo za vas in vse, ki želite pridobiti podrobnejši vpogled o namenu in delovanju projekta. Predstavili vam bomo virtualna okolja, ki služijo za izobraževanje o varnem in zdravem delovnem okolju ter vam pokazali kako lahko sami ustvarite virtualno okolje s 360 stopinjskimi fotografijami.

Veselimo se spletnega seminarja in upamo, da boste v njem uživali tako kot uživamo mi ob njegovem ustvarjanju!

Zahvaljujemo se našim partnerjem Evi-93 iz Latvije, BETI iz Litve in Neotalentway iz Španije za trdno delo in čudovito preživet čas v Kaunasu.

Spremljajte več podrobnosti o našem spletnem seminarju tudi na naši FB strani in domači strani.

Sedaj pa pojdite na spletna stran projekta Time4IT in si oglejte kaj vas čaka na spletnem seminarju. Shranite datum: 29. marec 2023!

Se vidimo!

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

 • 19. avgusta, 2022

  Influence by Cecilia.

  How Erasmus project influenced me and how it challenged me to grow and build betterconnections? Organization: BCI Maribor, so.p.Participant: Cecilia GentiliI’m an Italian high school [...]

 • 30. junija, 2022

  Udeleženci z omejenimi možnostmi

  Glavni pristop k sodelovanju v projektu E365 je bil ustvariti platformo in izobraževalni program, ki temelji na potrebah posameznikov, ki se želijo izobraževati, vendar pa [...]

 • 30. junija, 2022

  Vpliv projekta e365 – Igor

  Na kakšen način mi je sodelovnaje pri projektu E365 predstavljal izziv in je imel name pozitiven vpliv Igor Borovnik Metulj, društvo Podravje, so.p. Pri ustvarjanju projekta [...]