Projekt Time4IT, katerega namen je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, se zaključuje, zato želimo zabeležiti uspešno delo in trud, ki smo ga delili s parterji iz Latvije, Litve in Španije.

V slabih dveh letih sodelovanja nam je s predanostjo in trudom naše ekipe uspelo narediti vse, kar smo si zastavili. Ustvarili smo digitalno platformo ter razvili petnajst modulov programa usposabljanja v proizvodnih in storitvenih panogah. Oblikovali smo 75 virtualnih okolij (3D) s skupno 225 dejavnostmi ter zaključili s spletnim seminarjem za izobraževalce in vse, ki jih zanima področje varnosti in zdravja pri delu.

V mesecu marcu smo posvetili veliko dela organizaciji in izgledu spletnega seminarja, ki smo ga pripravili za vse sodelujoče in naše lokalne partnerje, ki so nas spremljali in z nami sodelovali v pridobivanju rezultatov v IO1, IO2 in IO3. S tem sodelovanjem smo tudi stopili v zaključno fazo projekta Time4IT in celotnega ustvarjanja, na katerega smo zelo ponosni in s katerim smo zabeležili velik uspeh in odlično medsebojno sodelovanje.

Druženje je za naše medsebojne odnose in napredek ključnega pomena, saj smo s tem drug drugemu na voljo za doseganje najboljših rezultatov.

V mesecu aprilu se bomo sestali v mestu Maribor, ter ponovno zabeležili redno srečanje s partnerji ter posvetili naše druženje zaključku projekta in analizi doseženih uspehov skozi celotni proces dela. Partnerjem smo pripravili odličen program skozi katerega bomo imeli produktivno in aktivno druženje.

Na srečanju bomo:

 • predstavili in ovrednotili rezultate projekta
 • pogovorili o nadaljnji uporabi projekta (Erasmus dnevi 2023)
 • zabeležili uspeh pridobljen skozi spletni seminar projekta
 • zaključili z delom projekta
 • spoznavali lokalno kulturo in okusili doživetje mesta Maribor

Zahvaljujemo se našim partnerjem Evi-93 iz Latvije, BETI iz Litve in Neotalentway iz Španije za sodelovanje in predanost, saj brez njih vse to ne bi bilo mogoče.

Več o projektu najdete na povezavi Time4IT.

Če želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami o naših projektih, sledite naši FB strani.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

 • 28. aprila, 2023

  USPEŠNO NAPREJ

  Danes je zadnji dan našega čudovitega ustvarjalnega potovanja projekta Time4IT. Zahvaljujemo se našim odličnim partnerjem iz Latvije, Litve in Španije za uspešno zaključeno delo ter [...]

 • 20. aprila, 2023

  Dostopnost do vsebine in izobraževanja

  Pri projektu Time4IT, kjer smo ustvarili izobraževalna virtualna okolja za vključevanje varnosti in zdravja pri delu, smo s spletnim seminarjem stopili z zaključno fazo našega [...]

 • 6. februarja, 2023

  Sodelovanje in vključenost

  Projekt Time4IT se kmalu zaključuje in smo zelo ponosni na dosežke, ki smo jih razvili skupaj z našimi partnerji iz Litve, Latvije in Španije. Pred [...]