Danes je zadnji dan našega čudovitega ustvarjalnega potovanja projekta Time4IT. Zahvaljujemo se našim odličnim partnerjem iz Latvije, Litve in Španije za uspešno zaključeno delo ter dosežene cilje, saj smo zabeležili velik vpliv s pozitivnimi rezultati.

Kljub temu, da smo zaključili s projektom Time4IT, se pridobivanje koristnih informacij ter dodatnega usposabljanja ni končalo, in boste imeli vsi zainteresirani možnost dostopati do inovativnega učnega gradiva in virov, ki jih je projekt doprinesel na spletni strani Time4IT.

Namen projekta je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, zato pozivamo vse, da se vključite in spremljate naše ustvarjeno delo, saj usposabljanje lahko poteka kadarkoli in kjerkoli, celo v udobju lastnega doma. Poklicno izobraževanje in usposabljanje je ključnega pomena za vsakega, ki želi nekaj več in biti inovativen na svojem delovnem področju, mi pa radi podpremo razvoj vsebin s to tematiko ter tako spodbujamo sodobnejšo kulturo izobraževanja na področju varnosti in zdravja pri delu v Evropi.

Zadnje srečanje smo s partnerji v Mariboru posvetili k zaključku projekta in analizi doseženih uspehov skozi celotni proces dela; predstavili smo vse končne rezultate in določili zadnje podrobnosti projekta. Partnerjem smo pripravili odličen program skozi katerega bomo imeli produktivno in aktivno druženje.

V času skupnega sodelovanja nam je s predanostjo in trudom ekipe uspelo ustvariti vse, kar smo si zastavili ter uspeli deliti aktivnosti in platformo projekta s širšim občinstvom po celi Evropi.

Zadnje novice o poteku dela in naših dosežkih si lahko preberete tukaj.

Vse podrobnosti, učno gradivo in viri, so na voljo na strani projekta Time4IT.

Še enkrat se zahvaljujemo našim partnerjem Evi-93 iz Latvije, BETI iz Litve in Neotalentway iz Španije za sodelovanje in predanost, saj brez njih izvedba projekta ne bi bila mogoča.

Hvala vsem za podporo in sodelovanje. Če želite še naprej biti na tekočem z najnovejšimi novicami o naših projektih, sledite naši FB strani.

Vaš Business point Slovenia

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

 • 20. aprila, 2023

  Dostopnost do vsebine in izobraževanja

  Pri projektu Time4IT, kjer smo ustvarili izobraževalna virtualna okolja za vključevanje varnosti in zdravja pri delu, smo s spletnim seminarjem stopili z zaključno fazo našega [...]

 • 7. aprila, 2023

  Zaključno srečanje s partnerji v Mariboru

  Projekt Time4IT, katerega namen je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, se zaključuje, zato želimo zabeležiti uspešno delo in trud, ki smo ga [...]

 • 6. februarja, 2023

  Sodelovanje in vključenost

  Projekt Time4IT se kmalu zaključuje in smo zelo ponosni na dosežke, ki smo jih razvili skupaj z našimi partnerji iz Litve, Latvije in Španije. Pred [...]