Pri projektu Time4IT, kjer smo ustvarili izobraževalna virtualna okolja za vključevanje varnosti in zdravja pri delu, smo s spletnim seminarjem stopili z zaključno fazo našega dela in sodelovanja med partnerji.

V mesecu marcu se je naša ekipa v živo preko spleta sestala z ostalimi udeleženci iz različnih delov Evrope in delila celoten proces izdelave in oblikovanja projekta. Skupaj s parterji iz Latvije, Litve, in Španije smo organizirali izobraževalno srečanje ter predstavili gradivo in omogočili splošen vpogled v izdelavo celotne spletne vsebine, ki smo jo s skupnimi močmi oblikovali. Predstavili smo začetne ideje, izdelavo virtualnega okolja in predstavitev orodij za ustvarjanje 360° fotografij. Preživeli smo nepozabno izkušnjo, s katero smo zabeležili še en uspešen dogodek, kateri nam je pokazala veliko podporo in zadovoljstvo udeležencev.

Time4IT ekipa je zelo hvaležna za vašo udeležbo in podporo. Pridobili smo:

 • 309 uporabnikov Moodla

 • 58 dodatnih registracij na platformi

 • 126 udeležencev spletnega seminarja v živo

 • 533 obiskovalcev spletne strani v zadnjih 16 dneh

 • več kot 1300 doseženih ogledov na FB strani

Razvoj 75 virtualnih okolij in 225 podkategorij je uporabna projektna vsebina, s katero smo postaviti našo vizijo v prakso, z namenom digitalnega izobraževanja in pridobivanja znanja o varnosti in zdravju pri delu.

Kot zaključek projekta smo pripravili spletni seminar praktičnega usposabljanja za izdelavo virtualnih okolij, saj želimo, da vsi udeleženci in novi interesenti na učinkovit način pridobijo številne pomembne prvoosebne izkušnje za praktično učenje preko spleta.

Omogočili smo brezplačen dostop do vsebine spletnega seminarja spletni strani projekta: https://time4it-project.eu/sl/spletni-seminar/ .

Z vami delimo:

 • Videoposnetek spletnega seminarja

 • Predstavitev ekipe in logo izdelave projekta

 • Orodja za ustvarjanje 360° fotografij, prenos in shranjevanje datotek

 • Ustvarjanje virtualnih okolij

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim, ki so nas podprli in sodelovali v vseh fazah projekta. Zahvaljujemo se tudi našim partnerjem Evi-93 iz Latvije, BETI iz Litve in Neotalentway iz Španije za trdno delo in odlično sodelovanje.

Sedaj pa pojdite na spletno stran projekta Time4IT in si oglejte vsebino, ki smo jo pripravili za vas.

Za več informacij o našem delu nam lahko sledite na FB strani in spletni strani BCI.

Vaš business point Slovenija.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

 • 28. aprila, 2023

  USPEŠNO NAPREJ

  Danes je zadnji dan našega čudovitega ustvarjalnega potovanja projekta Time4IT. Zahvaljujemo se našim odličnim partnerjem iz Latvije, Litve in Španije za uspešno zaključeno delo ter [...]

 • 7. aprila, 2023

  Zaključno srečanje s partnerji v Mariboru

  Projekt Time4IT, katerega namen je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, se zaključuje, zato želimo zabeležiti uspešno delo in trud, ki smo ga [...]

 • 6. februarja, 2023

  Sodelovanje in vključenost

  Projekt Time4IT se kmalu zaključuje in smo zelo ponosni na dosežke, ki smo jih razvili skupaj z našimi partnerji iz Litve, Latvije in Španije. Pred [...]