S projektno ekipo iz Maribora smo se 17. oktobra ponovno odpravili na pot in odpotovali v Rigo, kjer smo se s partnerji srečali na tretjem transnacionalnem sestanku projekta Time4IT.

Srečanje so organizirali partnerji iz Latvije (Učni center “EVA-93”), kateri so pripravili produktivno in aktivno druženje z razpravo o pomembni fazi projekta, ki sledi sedaj po zaključku drugega intelektualnega rezultata, ki vsebuje 225 podpornih nalog s katerimi boste lahko razvijali dodatno znanje in preverjanje lastnih zmožnosti o varstvu pri delu.

Sedaj se pripravljamo na zadnji izhod projekta, to je spletni seminar “Vključite se v Time4IT”. Z izvedbo izobraževalnih dogodkov bomo vključili sto strokovnjakov za varstvo pri delu ter jim omogočili brezplačno spoznavanje načel razvoja virtualnih okolij!

Razpravljali smo o razvoju načrta kako lahko izpeljemo določene aktivnosti in kateri pristopi bi lahko najbolje vplivali na razvoj nadaljnjih korakov.

Na sestanku smo tudi izvedli pregled druge testne faze, ki smo jo zaključili z udeležbo 180 testirancev iz Slovenije, Španije, Latvije in Litve. Zabeležili smo zadovoljstvo udeležencev in uspešnost našega dela na vseh področjih.

Čeprav je kazalo, da nas bo pri aktivnostih občasno omejil dež, smo kljub vsemu imeli odlično razpoloženje ekipe in veliko druženja v starem mestnem delu Rige. Zadnji dan srečanja smo zaključili z interaktivno sobo pobega, katera nas je popeljala v napeto dogajanje med partnerji in, kjer smo ponovno pokazali odlično ekipno sodelovanje, saj smo uspeli pravočasno zaključiti naloge in se osvoboditi na prosto.

Srečanje je ponovno obrodilo ideje in kvalitetno druženje med prisotnimi. Za več informacij o odličnem sodelovanju in kaj za vas pripravljamo v prihodnjih mesecih lahko najdete tudi na FACEBOOK strani https://www.facebook.com/BusinessPoint.Si.

Srečanja smo se udeležili naslednji parterji:

 • Učni center “EVA-93” – Latvija
 • NEOTALENTWAY – Španija
 • Inštitut za baltične izobraževalne tehnologije – Litva
 • BCI Maribor – Slovenija

 

    

 

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

 • 28. aprila, 2023

  USPEŠNO NAPREJ

  Danes je zadnji dan našega čudovitega ustvarjalnega potovanja projekta Time4IT. Zahvaljujemo se našim odličnim partnerjem iz Latvije, Litve in Španije za uspešno zaključeno delo ter [...]

 • 20. aprila, 2023

  Dostopnost do vsebine in izobraževanja

  Pri projektu Time4IT, kjer smo ustvarili izobraževalna virtualna okolja za vključevanje varnosti in zdravja pri delu, smo s spletnim seminarjem stopili z zaključno fazo našega [...]

 • 7. aprila, 2023

  Zaključno srečanje s partnerji v Mariboru

  Projekt Time4IT, katerega namen je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, se zaključuje, zato želimo zabeležiti uspešno delo in trud, ki smo ga [...]