S podporo programa ERASMUS+ vključujemo varnost in zdravje pri delu v izobraževanje s pomočjo učnih vsebin preko virtualnih prostorov, ki temeljijo na možnosti, da udeleženci na učinkovit način pridobijo številne pomembne prvoosebne izkušnje za praktično učenje preko spleta.

Z zaključkom druge testne faze projekta Time4IT, smo pridobili odzive udeležencev glede razvoja 225 podpornih nalog, katere so kazalec pridobljenega znanja, ki si ga udeleženci prisvojijo z uporabo vsebin v virtualnih okoljih.

Sodelovanje v Time4IT je udeležencem omogočilo pridobitev digitalnih veščin na področju obogatene resničnosti (AR) , 43 % udeležencev, ki so predhodno sodelovali v IO1, je poročalo o pridobljenih veščinah znanja AR.

✅️ 93 % udeležencev testne faze IO2 je pokazalo pripravljenost za uporabo projektnih vsebin v
prihodnosti.

✅️ 99 % udeležencev testne faze IO2 se je strinjalo, da so zadovoljni s sodelovanjem.

✅️ 98 % udeležencev testne faze IO2 se je strinjalo, da projekt pomaga pri pridobivanju znanja o varnosti in zdravju pri delu.

✅️ 95 % udeležencev faze testiranja IO2 se je strinjalo, da razvite vsebine pomagajo pri samouresničevanju.

✅️ 90 % udeležencev faze testiranja IO2 se je strinjalo, da je kontrolni seznam zelo koristen, vendar so udeleženci pokazali tudi željo, da bi seznam imeli v tiskani obliki, kjer bi lahko ročno beležili vire, ki so jih preučili.

✅️ Prenosni in namizni računalniki so najbolj priljubljen način ocenjevanja razvitih vsebin.

Kaj bomo izboljšali?
✓ Omogočili bomo uporabo kontrolnega seznama tudi v tiskani obliki
✓ Omogočili bomo registracijo v Moodle Time4IT z Googlovim računom

Prizadevamo si ustvariti napredno in kvalitetno učno platformo, katero bomo uporabili tudi za pripravo strategije in izdelavo načrta “Vključite se v Time4IT”, to bo organiziran spletni seminar za učitelje in vodje usposabljanja na področju varnosti in zdravja pri delu.

Spletni seminar bo organiziran v vseh sodelujočih državah, torej v Sloveniji, Latviji, Litvi in Španiji ter bo na voljo tudi na spletni strani projekta Time4It. Več o seminarju vas bomo obveščali v prihodnjih korakih.

Sledite nam tudi na FACEBOOK strani https://www.facebook.com/BusinessPoint.Si.
Veselimo se ustvarjanja za vas in se vam zahvaljujemo, da ste del naše čudovite izkušnje!

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

 • 28. aprila, 2023

  USPEŠNO NAPREJ

  Danes je zadnji dan našega čudovitega ustvarjalnega potovanja projekta Time4IT. Zahvaljujemo se našim odličnim partnerjem iz Latvije, Litve in Španije za uspešno zaključeno delo ter [...]

 • 20. aprila, 2023

  Dostopnost do vsebine in izobraževanja

  Pri projektu Time4IT, kjer smo ustvarili izobraževalna virtualna okolja za vključevanje varnosti in zdravja pri delu, smo s spletnim seminarjem stopili z zaključno fazo našega [...]

 • 7. aprila, 2023

  Zaključno srečanje s partnerji v Mariboru

  Projekt Time4IT, katerega namen je vključevanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanje, se zaključuje, zato želimo zabeležiti uspešno delo in trud, ki smo ga [...]